P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:

Bulan Mengambang:


March 2011
May 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
October 2013
November 2013
April 2014



Link exchange :


Photobucket


awesome :)


Vivalavida

EYEHAWKIANS WARRIORS



Pondan vs Adik :)
written on Monday, 3 June 2013 @ 16:41 ✈

Assalamualaikum
Salam Ukhuwah.

Sorry baby, chera buli. HAHAHA!


Holla!
Minggu adik-adik dah masuk U.
Well tak terkecuali adik aku laa kan.
Die masuk UiTM Kuala Pilah. #eh
Sama pulak. Haha! Die amek course Pra Diploma Sains PD007 *kau tau no james bond nii
Ketawa sambil bergenang airmata aku masa tengok die nangis.
Gile kau tak sedih. Haha! Die peluk ibu ayah sampai nangis-nangis,
Well adik nanti jumpa Bira jugak. Haha! :D
See you soon adik. Jangan nakal-nakal. Happy MDS. :D



Jangan nangis adik. :')



Sekarang nak cerita pasal pondan kesayangan aku. Haha! Hai En. Awak.

Awak!
Dah lama kite tak message borak kat fon. Iyelah orang tuu busy keje takkan laa kite nak ganggu die. Hehe. Awak ada kata kat saya yang awak takut kalau kite tak couple or what so ever laa kan nanti awak kehilangan saya. Saya nak bagi tau awak sesuatu. Kalau jodoh tak kemana laa awak. Hei kite baru jumpa 2 kali. Haha! Gile kau. Tuu pun dah malu. Pondan-pondan pun malu tau. Haha! Awak nanti bila saya dah sambung belajar balik peratus saya untuk message dan call dengan awak adalah 0.01%. So kenalah biasakan dari awalkan. Kalau ada masa kite jumpa. Tuu pun kalau ada masa laa. Terima kasih sebab sudi membebel kat adik saya masa die masuk U hari tuu walaupun oncall. Sorry saya kaki tido so sape yang call memang harap maaf laa kan. :) I hope you'll understand me. 

Untuk awak. :)





Cerita pasal kolej. Sem depan aku duduk rumah sama. Hahahaah! Okay happy sampai tak boleh nak cakap ape2. Well sem depan last insyaAllah aku duduk kat kolej tuu sebelum sem6 aku pegi praktikal. hmm I'm gonna miss you guys. :')





nota dahi : Asyik makan lauk kenduri sedara. Bila nak makan lauk kenduri abang aku nii. Haha! :D 

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life