P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
CUTI SEMESTER VS KERJA
written on Thursday, 2 May 2013 @ 02:08 ✈

Assalamualaikum.
Salam Ukhuwah!! :D



Si comel pembuka cerita.
Kali nii nak cerita pendek je.
Macam malas nak update panjang-panjang. hmm

Okay tournament frisbee hari tuu kami warga UITM NEGERI SEMBILAN berjaya mendapat tempat ke 6 dari 11 buah IPT dan IPTS.
Alhamdulillah!!
Penat lelah kami selama seminggu berlatih di UiTM Kuala Pilah senang bersama susah bersama.
Ini mungkin nampak mudah untuk orang yang tak memahami tapi amat berharga buat kami.
Sebab tournement nii kitorang bersama-sama super senior yang dah nak graduate.
May Allah Bless all of us. -Amin-

Power Rangers Eyehawkians


Okay selang 3 hari datang balik Kuala Pilah ada Kursus Pengurusan Organisasi Pemimpin Pelajar (KPOPP)
anjuran MPP UiTM Negeri Sembilan. 
Memang mencabar. Alhamdulillah banyak ilmu yang mendidik kami berfikir di lauar kotak pemikiran manusia.
Terima kasih MPP dan para Fasilitator. :)

Okay! Now aku kerja dengan akak aku di kedai archery die kat Sg Buloh Saujana Utama 3. Jemputlah datang. Satu game RM10 = 12 batang arrow. 
Boleh melawat page Bow & Arrow kat facebook.
Istimewanya kitorang pakai cara tradisional. Cubalah~

Okay tuu je kali nii. Nanti ada masa aku update lagi
Adios amigos. :)





nota dahi : Kumpul-kumpul lemak, manjakan lemak sementara cuti sem nii. Aww sweetnya!!!

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life