P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
PULUPULU PUNYE PASAL ;)
written on Saturday, 12 March 2011 @ 22:10 ✈




nak di jadikan cerite dapat nama pulupulu ni dari cite UPIN IPIN
dalam episod kembara ke pulau harta qaruuuunnn..
best laa jugak cite die..
sayangnye ta habis tgk..(*cis cis)
comel rasanya bile dengar upin ipin sebut macamni..



UPIN: pulupulupulupulupuluplu~~(ratu tak cantik asyik nak marah je)

JARJIT: pulupulupulupulupulupulupulupuluuu~~(ratu ni !@#$%^&*()><?:)

Ipin pun balas...
IPIN: pulupulupulu~~(betul betul betul)

*orang asli pon pengsan..

sangat comel..saya suke upin ipin..awisy pon suke..(*rindunye)


comelkan upin ipin ni..yang ni katon punya lepas ni kite tgk yang real punye..lagi comel

HAHAHA!! comel bukan?? (*saya suke kening) hahaha!! peminat upin ipin..:))

  
  

0 comment[s] | back to top



TERASE SENGAL :))
written on @ 01:27 ✈

konon nak blog cantek2..
sekali hampir menjahanamkan blog sendiri..
haih.. ape nak jadi ni..
selamat simpan template lame kalu ta..
mampuih ku..
serik daa nak tuka template..


:)

2 comment[s] | back to top



CERITA PASAL PANDA :))
written on Friday, 11 March 2011 @ 22:59 ✈

 nak di jadikan cerita saya ni mmg suke panda.. 
sebab panda ni COMEL..
panda ni mmg binatang yang penuh kasih sayang..
tapi binatang ni selalu di seksa.. binatang ni semakin pupus..
ish3...







kan dah kate mmg panda ni penoh dengan kasih sayang..mak panda nan anak panda:))




marilah kite beramai ramai berkasih sayang di atas pokok..
kite nak berkasih sayang macam panda ni jangan salah tempat ye..
situasi di sini adalah anak panda dan keluarganya:))





ganas tak panda ni. hahaha!! (*comel pe) ade stail..:P



panda panda.. sedih pulak tgk cite panda kat dalam cite tv3 ni..
panda pandai jugak ye kamu ni berlakon..
mesti dapat banyak daun bambu sebagai upah..
HAHAHA!!! 
panda mmg comel..
jangan dera panda..
mereka semakin PUPUS..



SAYANGI PANDA :DD

0 comment[s] | back to top



HELLO BABY SHINEE :))
written on @ 15:02 ✈

hari ni nak cite pasal hello baby shinee
cite ni mmg hebat..
best sangat sebab ku ni peminat fanatik shinee (*huhuhuhu!!^^)
walaupon cite ni da bekurun lame..(*ade saye kesah)
saya tetap suke!!


ini lah die watak watak utama yang menjayakan hello baby shinee version..





hoho!! saya suke ini gambar.. bak kata zati piqa saya LIKE BESABESA!! :))


suke betol tgk gambar ni..
ta tao laa nape.. tapi suke sangat tengok band2 korea ni pakai costum haiwan
sangat  COMEL !! ><

ni la baby yang di jaga..comelkan?? ^^ (*suke tao..)
JUNG YOOGEUN <3

SHINEE!!!!!
haha!! saya peminat setia anda!! lalalala~~
tamatlah entry kali ini tontoni cite ni kat youtube..

0 comment[s] | back to top



MUHAMMAD DARWISY HAKIMI
written on @ 02:46 ✈

anak sedara che ira yang COMEL ni dah nak balek kl..
mesti nanti orang T6 rindu..<3
BABY JANGAN NAKAL2. :)

budaa comel jangan nangis yaw..MUAH!!



0 comment[s] | back to top



TERIMA KASIH!! ;))
written on @ 01:54 ✈

kepada rakan2 yang membantu..
serta sepupu yang dikasihi saya berjaya mencipta blog saya!!
HAHA!! GEMBIRA TAK TERKATA..


shafiq abd razak: terima kasih atas tunjuk ajar :))


zati iqa hisham: minah korea tq very much laa..<3

sharul amir hazman: arigato kerana memberi semangat nak wat blog :))



kepada rakan rakan lain..
sori tate gambar korang..
tq!! iluv you la bebeh!! <3
(*asal laa ku amek gambar korang tunduk??kebetulan :p)

7 comment[s] | back to top



ZAMAN SEKOLAH :))
written on Thursday, 10 March 2011 @ 23:16 ✈

teringat balik zaman sekolah..
rindu rasanya mnak balik zaman sekolah..
kawan kawan rindu sama kamu semua..
bile agaknya kita nak rasa balik pengalaman2 macam dulu2..
wish u all the best KAWAN KAWAN

budaa BIJAK :))

poyo tak muka ku ?? rindu kaw la BEDAH!!


zaman MUDA MUDA dulu..:))
(bira, syuk, pika) <3








 


pelajar pelajar 5 SAINS (*miss u all ready dearess) 
sukati je eja :))

 



mari kte berposing BERAMAI RAMAI !! :P



harap2 kite dapat jumpa lagi!!
semoga pajang umo KAWAN KAWAN!!




2 comment[s] | back to top



KAWAN KAWAN :)
written on @ 16:10 ✈

sekarang ni name je kawan tapi tu sume sebut kat mulut..
belakang bukan main pijak kawan..
ngumpat tu tok sah cakap la (*saye pon same) :p
kite kawan kena ikhlas..
jangan sebab nak popular nak duit die nak macam2 kepentingan lagi laa~~
tu bukan kawan namenye..
hai kawan2..untuk kawan2ku.. 
I LUV YOU LAA~~ <3

0 comment[s] | back to top



SAYA BUDAK BARU BELAJAR
written on @ 00:41 ✈

saya ni budaa baru buat blog ade ape2 yang kurang harap maaf :))

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life