P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
Result :')
written on Sunday, 12 May 2013 @ 18:15 ✈

Assalamulaikum!!
Salam Ukhuwah!


Haha!

Okay tuu semua masa tengah exam laa kan.
Alhamdulillah result semua okay.
Dan yang paling penting sekali.
NO MORE REPEAT SUBJECT. :D

Syukur!
Terima kasih semua yang membantu secara langsung dan tidak langsung. *macam buat filem pulak.
Thank you Allah
Thank you Ibu Ayah
Thank you Abang Kakak Adik
Thank you Lectures
Thank you Kawan dan Sahabat dan Housemate
Thank you semua. 
(I love natural colour..  tetibe je aku nak buat statement poyo nii)

Semua ujian.
Bape kali ponteng kelas sebab sakit pegi hospital
Bape kali tak dapat amek quiz
Kena study hard sebab carry mark tak banyak.
Kena belajar sendiri atau cari kawan-kawan atau jumpa lecture sebab banyak tak datang kelas.

All that was the "ujian" yang Allah bagi kat aku.
Aku cuba harungi walau hati nii selalu je rasa putus asa.
Dengan bantuan housemate dan kawan-kawan
Alhamdulillah walaupun bukan dekan tapi Allah masih beri peluang aku dapat 3 pointer dapat cover CGPA aku sebelum nii 2 pointer je.
Ada hikmah ujian yang kau beri nii.

So that!
Hope I can get DL for Semester 5 and 6.
I'll keep that in my wishlist. 




nota dahi: Tetiba ada mamat sek men msg. Okay die sweet.  Sumpah semua statement die, buat aku gelak je. Aduii..

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life