P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:

Bulan Mengambang:


March 2011
May 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
October 2013
November 2013
April 2014



Link exchange :


Photobucket


awesome :)


Vivalavida

EYEHAWKIANS WARRIORS



since you're my friend :)
written on Monday, 31 October 2011 @ 00:11 ✈

Assalamualaikum.
salam ukhuwah!


yeah! kadang kadang hati kite kecewa dengan kawan kite.
tapi kite kate tak pe kite kan kawan. sokeh. chill babe.
haha.
dalam hati rasa macam nak smackdown je an?
sometimes ade kes yang melibatkan tikam menikam.
best sangat ke tikam kawan ni?m
lembut lembut ea?
means member korang tu lembut macam mashmello ke?
haha. nop. maksud i staback korang *hambik ni memandai eje
sakit kan rasa korang bukan setakat nak stab die balik cincang2 kasik blader terus. 
baru puas hati. HAHAHA!
tapi kadang kadang kadang kite diamkan je. 
sebab nak jaga hati member korang tu. 
korang sanggup sakitkan hati sendiri.
baik laa korang.
so korang jangan laa jadi orang yang men"stab" kawan korang.




 so take this tips. :)



1. hargai persahabatan korang

(alert)2. sahabat is before kekasih

3. ade masalah tak salah kongsi dengan sahabat korang
*yang responsible la

4. jujur dalam persahabatan

5. never ever bermain api dengan sahabat korang

(alert)6. dont fall in love with their boy/girlfriends

7. jangan jadikan sahabat baik sebagai kekasih
*sebab jarang kalau dah putus nak sambung balik persahabatan

(alert)8. jangan la kedekut sangat. duit diorang duit korang duit korang duit korang

9. berkongsi suka duka bukan suka tinggal kawan sedih baru cari kawan.

10. fahami erti persahabatan

11. kalau tak puas hati say it don't hide it

12. gurau berpada pada

(alert)13. jangan jadikan kawan tu sebagai orang suruhan
*hampeh kalau kawan macam ni

14. always think positive that everything they did has a reason
*kalau yang baik la

15. jangan la cakap dengan diorang macam nak gadoh cakap elok2 ye


(alert)16. menghormati privasi kawan korang

17. doakan kejayaan korang bersama

18. remember birthday diorang
*bukan boy/girlfriend korang je


19. keep your promise


20. sentiasa memberi galakan atau semangat
*jangan nak nakotkan kawan pulak
(alert)21. jangan buruk2kan die depan org ramai


(alert)22. kalau nak tegur antara korang je dengar jangan bagi satu dunia ni dengar
*mengaibkan tau






kalau korang nak jadikan contoh boleh kalau salah harap maaf.
tell me if i'm wrong if you're my friends. :)
TERIMA KASIH KERANA SUDI KAWAN DENGAN SAYA. 




ok sampai disini. lain masa lain entry. 

WASSALAM. ADIOS! :)





6 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life