P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
See You Ramadhan Assalamualaikum Syawal :)
written on Tuesday, 21 August 2012 @ 21:37 ✈

Assalamualikum w.b.t
Salam Ukhuwah. :)





Pertama sekali nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. :)

Dah masuk raya ke 3 nii.
Mesti seronokkan dapat sambut hari raya dengan keluarga.
Tak kurang jugak ade yang sedih pagi hari raya tuu.
Sebak sebab bulan Ramadhan yang mulia dah habis.
InsyaAllah kita bertemu lagi Ramadhan yang akan datang. Amin.

Tahun nii macam macam dugaan yang kita terima sepanjang bulan Ramadhan. Okay fakulti aircond rosak. Tapi takpe dimaafkan sbb overloadkan. kitorang jugak pakai sape lagi.
Mungkin student UiTM nii duduk oversea tak tahan panas. HAHA! *jk
So untuk sebulan kite rasa laa bahang kehangatan di bulan Ramadhan dgn ujian panas terik kalau jemur kain cepat je kering. 
Class yang langsung takde cancel. -___-"
Its okay lecture nak kejar *silives (abaikan ejaan yang salah)

Tup tap tup tap...
Dah nak habis Ramadhan.
Kami student UiTM yang keramaiannya balik hari Khamis.
Dua hari sebelum raya tuu. Barulah thrill. HAHA! *kata anak perantauan. :P

Assignment lecture tak lupa nak tinggalkan. Oh yeah! mmg aku buatlaa kan. -______-'
Adat laa student an.

Okay dah masuk bulan Syawalkan. 
So ape kata kite cerita pasal hari raya.
Jammed. okay nak mencarut sikit *^%#$?>!!!
Stress mak u ols~~
Panas lagi. hish hish hish.

Tang tung tang tung sampai Batu Pahat. 
Rumah kat Kluang nak ke Batu Pahat berejam dalam kete je. -..-''
Nak ke toilet tahan2 dulu. Hish2~
Nasib laa kite nii penyabar.
Kalau tak redah je tepi jalan dah setel dah tak laa nak tahan2. *malu kejap

Lumrah hari raya. haha! takpe. 
Nak ucap lagi selamathari raya. Jangan main mercun bunga api takpe. :D













 


 













*nota dahi : Sorang sorang balik. Sat lagi rumah kat kluang sunyi. :'(


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life