P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
Sore Eyes
written on Monday, 14 January 2013 @ 00:34 ✈

Assalamualaikum
Salam Ukhuwah.



First of all.
Lama tak update blog.
Berabuk dah. Fuhhfuhh~

Cerita lama tapi update macam baru.
Okay nak cerita yang memula sekali.


Sakit mata still berlagak macho tau. :D


Sore eyes
Rasa dah bukan sore eyes dah nii
teruk dah nii.
Mata aku dah ada selaput kat bhg depan dah tutup pandangan mata aku.
Aku dah jadi macam org rabun teruk. *padahal tak rabun pun.
Bila bangun pagi aku tak nampak ape2 melainkan rasa sakit dan gelap.
Mata pulak makin membengkak.
Aku dah start demam.
Tiap kali letak ubat tiap kali tuu jugak meraung.
*maaf kalau typo pandangan hanya 40% je nampak.
Rabu ni bersamaan dengan 16 JAN 2013 aku akan jumpa doktor pakar mata.
Nantikan berita mata ini seterusnya.
Adios!




nota dahi : Allah uji kita macam-macam cara. Suka dan duka. Sihat dan sakit. Terima dengan redha. Mungkin dengan cara ini kita lebih dekat denganNya. Sesungguhnya hamba yang diuji tanda Dia sayang dan ingat pada kita.-InsyaAllah-

*Saat menakutkan untuk aku adalah saat bila masa aku bukak mata dan aku tak nampak apa-apa :'(



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life