P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
Jepun :)
written on Saturday, 5 May 2012 @ 00:21 ✈








Syukur Alhamdulillah.
Kita masih bernafas lagi di bumi Allah yang indah ini.
hari ni nak cerita pasal tempat yang nak sangat dilawati atau melancong atau sambung belajar atau ape apelah yang sama waktu dengannya.
okay semua orang ada tempat yang nak sangat korang pegi.
ade orang nak pegi Korea, ade orang nak pegi Amerika, ade orang nak pegi Mesir.
macam macam tempat. dan semua umat Isslam seluruh dunia semestinya berkeinginan nak pegi Mekah Al Mukaramah kan. nak pegi Masjidil Haram nak tengok makam Nabi Muhammad SAW.
For this entry kita nak pegi tempat yang kita jadikan sebagai destinasi melancong. :)
for your information saya nak sangat Bira nak sangat pegi Jepun. :)
memang dari sekolah rendah nak pegi Jepun. nak tau sebab ape? sebab salah satu minat Bira ialah membaca komik atau lebih dikenali sebagai manga. Bira suka tengok anime, drama, filem dari Jepun dan makanan diorang. Nyum nyum nyum!. :)


Hana Yori Dango :)


One Litre of Tears :'(

Kyou Koi Wo Hajimemasu (Author: Minani Kanan)





Japan Cherry Blossom :D

One of my favourite food. Nyum Nyum Nyum! :D



Bento. Haish! kalau macam ni hari hari nak bawak bekal. Kawaiii~ >.< Itadakimasu!


Japanese Garden :0


Night view from Sunshine City, Ikebukuro, Tokyo



Kimono (male and female) KAWAI~  >.<
Sekarang semangat nak pegi Jepun makin berkobar kobar. 
Mungkin ramai lagi suke pegi Korea tapi Bira lagi suka pegi Jepun.*laki aku kena bawak pegi Jepun kalau nak honeymoon nii. HAHA! :D
Korea mungkin tempat ke2 Bira nak pegi. wah jauh angan angan. :P










I hope i can go to Japan. :)


nota dahi : sape nak dating dengan aku kena bawak aku pegi kedai sushi. HAHA! tak kira. tak nak belanja takpe janji bawak pegi kedai tuu. :D


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life