P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
Change :'(
written on Friday, 10 February 2012 @ 03:53 ✈

ASSALAMUALAIKUM
SALAM UKHUWAH! 



YUHUU!
yeah guys! macam baru update. haha!
hadek hadek hari ni akak nak cerita pasal kedukaan, kesedihan, kedotdotan dan sama waktu dengannya laa.




sebagai seorang mahnusiah, i'm too too too keciwa dengan member sorang nih.
mana tak hangin habis madu sepah dibuang, *thanks harith sudi dengar tangis lalak aku tah pape tuh
nasib baik haku nii bukan "the hulk" yang tak boleh nak tahan tahan sabar die tuu.

but sometimes orang pun ade had limit kesabaran itu.
ape perasaan korang kawan yang boleh dikatakan lama kawan dengan korang dan korang sangat banyak membantu die tup tup time kite nak mintak tolong 1juta alasan kalau boleh die nak bg.





man come on laa. be matured laa. even bende ni mmg small matter but ade mase tersentap kott.
yeah! SOMETIMES I REGRET WHAT I DID FOR YOU! tapi tak baik kan buat macam tuu. kann?
okay it is not a major problem right now. tapi akan datang sape tau?
and i know somedays or maybe tomorrow i'll be get blame by others.
kite tak tau ape akan jadi akan datang.

maaf aku tak sempurna. tapi Alhamdulillah Allah masih pelihara aku.
Allah masih wujudkan perasaan tanggungjawab dalam diri aku.
Alhamdulillah. aku sentiasa berdoa semoga kau dapat petunjuk. 



one action can make anything become disaster,
lepas ni kalau ade ape ape problem harap kau jangan susahkan kawan kawan kau.
kesian kat diorang. sebab ape?
sebab kau tak pernah nak hargai ape yang kawan kau buat pada kau.
kau tak amek tau perasaan diorang masa kau lepaskan "bertih jagung" yang bertubi tubi keluar dari mulut kau tuu.
ade orang cakap kau sweet talker, dan aku rasa tuu semua taktik kau nak mintak bantuan,
you're such a great actor! congratz~

masa susah kau carilah kitorang, masa senang kau lupakanlah kitorang, jyeah! i loike that!
credit this entry just for "you" :)






*nota kaki: short not tergendala angkara hati membara bara. Astarghfirullah! sabar Bira. Allah sedang menguji keimanan kau. :)




5 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life