P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
Impian :D
written on Saturday, 28 April 2012 @ 17:42 ✈

Assalamualaikum. w.b.t.
Salam Ukhuwah! :)

Apa khabar kawan kawan?
sihat? sakit? pening?
Kalau sihat alhamdulillah! sebab kita sihat masih mampu buat macam macam.
Kalau tak sihat pun alhamdulillah! sebab Allah masih sayang kat kita nak kita dekatkan diri dengan DIA. :)

Result UiTM dah keluar!
haha! tak memberansangkan.
Alhamdulillah takde repeat. lain kali jgn malas!


 kan dah dapat akibat. jatuh semua result. satu pun tarak yang naik. jadikan pengajaran ye NURULKHABIRA OMAR!
takpe. lagi 4 sem ni buat betul betul.
kalau nak capai impian kenalah study betul betul. :D



Rasanya macam nilah yang terjadi masa exam dulu. :P


yela masa study tuu kita rasa macam dah study semuanya dah baca semua. dah bagi jawapan sebaiknya.
tapi hasilnya. macam teeet~ haa maknanya adela tuu kita silap kat mana mana. tak dalam exam kita silap dengan lecture ke? dengan kawan ke? dengan mak bapak ke? lagi lagi dengan Allah. jadi sentiasa kena beringat. :)

Impian nak lulus math tanpa repeat tercapai. :)
sem depan statistic ler pulok. mak oii. :O

Alhamdulillah. B)


lain kali kalau nak target kawan kawan target betul betul. ni main target cukup cukup makan. dapat laa cukup cukup makan. HAHA!
impian saya? saya nak lanjutkan pelajaran kat luar negara masa amek master ke degree ke nanti. 
kenapa? sebab saya nak tunjuk kat semua orang selangkah demi selangkah saya boleh pergi jauh jugak. :)
orang yang mula dari bawah macam saya ni pun boleh jugak pergi jauh. 
jadi mulai sekarang saya nak study betul betul walau dengan cabaran datang ujian menimpa saya akan tempuh. insyaAllah :) *ayat bombastik mak oii



yang lepas tu jadikan lah pengajaran. jangan diulangi lagi.
rileks bila belajar. jangan tertekan sangat.
nilah akibat kalau tertekan sangat.

sambung belajar kat luar negara dalam bidang engineering atau design textile bukanlah perkara yang mudah. tapi kita kena jugak berusaha.
mulakan hari kita dengan senyuman penuh kegembiraan. :D




 *bayangkan ada pelangi walaupun tak ada. :D
tuah manusia siapa yang tau kan? haha. mungkin masa sekarang kita susah masa depan kita senang dapat kerja. :D think positive.
penah dulu cakap dengan member "DUNIA TAK KIAMAT LAGI, BANYAK BENDA KITA BOLEH KEJAR LAGI"
memanglah kita tak tau kiamat tuu bila. tapi selagi ada masa jangan pernah kita putus asa. kita terus berusaha. cuba yang terbaik dalam hidup kita.. :D
kalau tak pernah jatuh kat bawah macam mana kita nak kenal erti kesusahan macam mana kita nak hargai sebuah kejayaan. :)


senarai tempat belajar students textile boleh sambung belajar dalam ape ape bidang textile. :)

haaa. banyak lagi sebenarnya. tapi yang pilihan ke 7 tuu die ade bagi 18 universiti yang ade course textile. universiti kat malaysia yang termasuk UTHM. tapi tarikh permulaan pembelajaran die belum lagi diberitahu. :)

semangat bila tengok senarai universiti nii. lagi bertmbah semangat nak sambung belajar. :D
Ayah ibu restuilah pilihan Bira nanti. :D

kawan kawan mesti ingat. :D

percaya diri sendiri dan jadilah diri sendiri. :)

tamatlah sudah entry kali ini. :)




*nota dahi : teringin nak makan malam dekat luar dengan satu family macam dulu. :'(

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life