P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
Goodbye Semester 2. :D
written on Tuesday, 10 April 2012 @ 21:27 ✈

Assalamualaikum wbt
Salam Ukhuwah




hai readers~ alhamdulillah kita masih bernafas di bumi Allah SWT ini.
long time no update uh~
yeah. habis sudah semester kedua walaupun dah berhari lepas.
baru kali ni free nak online.
okay. this new entry khas untuk semester kedua.




students textile UiTM Kuala Pilah AS1182A1


belajar tekstil wow! subjek mencabar jangan pandang remeh macam senang. tapi mana nak stabilkan mesin mesin tekstil punya subjek dengan bahan kimia tekstil punya subjek. tekangkang nak study oii. short sem pulak tuu mak temah oii~ tragedi demi tragedi yang jadi sepanjang sem ni memang tergugat. thanks kawan kawan yang support. i love you ols lah~ :) *wink2

yang lain?
wait up guys~ ade ade. tapi habiskan satu satu jangan gelojoh gelojoh.
okay. alhamdulillah banyak kenangan pahit manis sepanjang semester kedua.
keimanan yang tergugat. kesabaran yang tercabar. ketabahan yang hampir goyah. *cewah ayat tuu~

first syukur alhamdulillah. still have the same housemates and roomates yang lepas. 
sebab korang faham kot who i'm. haha! *weirdo laa -.-'

okay malas nak tulis panjang lebar meleweh melerat. mai tengok gambar nih. :D




TUAN TANAH SM3-33


photoshoot berserabut. :')
photographer : Hani Hazira
retiss : Wani, Lin, Bira, Mira, Elyna, Tiqa


THE OWNER OF BILIK. :)



mendalah ni telekat depan pintu rumah kami. :)
photographer : Tiqa
retiss : pintu sukahati

kalau korang bukak je pintu rumah kitorang mesti korang rasa macam .......wow! gempaknya rumah nii. happening dan gile. :D *konon hebat sangat laa.


THE ROOMATES :)

3311- Bira
3312- Mira


3321- Wani
3322- Lin


3331- Tiqa
3332- Elyna



harap dapat serumah dengan korang lagi sem depan. :)
terima kasih sebab sudi layan kerenah kite yang entah pape, buat perangai tak sesosoh tercucuk hati korang sampai sakit ke. buat korang rasa tak puas hati ke. terima kasih sebab sudi tolang kite yang keje kalah perdana menteri. HAHA!
kenangan kita sentiasa terpahat di hati dan blog ku ini. :)



semester 2 ni banyak megajar erti persahabatan, kekuatan, ketabahan, hati dan perasaan. :)
oledi miss you guys laa. :'O
harap sem depan no repeat laa. haha. 
kawan persahabatan kita tak pernah putus dan tak pernah berhenti. :3






*nota kaki : entry pendek tapi berhari nak cari idea. akhirnya. :)

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life