P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:

Bulan Mengambang:


March 2011
May 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
October 2013
November 2013
April 2014



Link exchange :


Photobucket


awesome :)


Vivalavida

EYEHAWKIANS WARRIORS



I'm Otaku! What?!!
written on Monday, 14 November 2011 @ 01:29 ✈

Assalamualaikum!
Salam Ukhuwah!


Oh! no!
sikap ni susah nak tinggal ni. 
mampuih aku mampuih!
sape minat anime dan manga akan tahu mende ape "otaku" tu. *teringat zati kata taiko = otaku keh keh~


saya otaku~


okeh! sebenarnya minat manga dan anime ni dari sekolah rendah.
sebab abg selalu donlod kat tenet.
so memang minat mendalah ni dari zaman purbakala!
hah! bile masuk sekolah menengah konon dah besar sangat tukar minat kat novel.
tapi minat kat komik ni tak padam lagi. *semangat ni bhai!


masa zaman sekolah kumpul plak komik2 keluaran gempakz ni haaa. ala ala shoujo gitu.
*google a shoujo tuu mende.
haa. komik yang sesuai untuk perempuan2 yang banyak berangan seperti i laa.
ok! now! bile masuk u minat ke arah komik tuu makin 
mendalam dalam dalam dalam da*mit! arghh!!

focus blaja focus focus focus FOCUS laa BIRA!!!!
macam mana nak focus ni?
haip!
komik waktu terluang. masa blaja focus laa kan kawan2?
ini budak ----> ZATI PIQA sudah hasut saya *tak pasal pasal
ini budak jugak ----> SHAFIQ ABD RAZAK hasut donlod anime *hahaha (ketawa jahat)
salahkan mereka. huhuhu 



padan muka kau bira. hahaha! (zati dengan shafiq)
kenapa korang buli aku (bira)


haa. time nak masuk u ni laa korang hasut i. 
oh! pe lah nasib ku.
ape laa nasib ku.  

i sangat JATUH CINTA dengan watak dalam komik atau anime tuu sampai rasa diri ni ade kat tempat tu. hehehe. 
 sebab hero dan heroin tuu mmg sepadanlah! 
komik ku~




sebenarnya i minat bace komik dan tengok anime start bile abg i tunjuk cite naruto dengan onepiece okeh cite tuu seriously best!
start dari tuu laa minat nak baca komik bertambah2! wuhuuu! 


meh sini i tunjukkan sikit watak2 dalam komik kegemaran i. :)
i suka semua cite kat bawah ni! ngee~




NARUTO 


ONE PIECE


KYOU KOI WO HAJIMEMASU

KAICHOU WA MAID SAMA

MAHOU SENSEI NEGIMA

OURAN HIGHSCHOOL HOST CLUB
 nampak betapa gile komik dan anime nye i ni.
okeh. kalau nak tulis lagi banyak lagi komik yang i baca, tak termasuk dalam komputer dan koleksi sendiri. gituu kan. :)
tapi yang atas ni mmg selalu baca laa.
but remember yang wajib baca mmg wajib baca.
komik2 ni semuanya just nak hilangkan tension korang je.


thanks sudi baca entry kali ni.
suddenly i realise I'M A BIG FAN OF MANGA AND ANIME. i'm otaku 








nota kaki:
*tak de sape nak bawak pegi jepun ke? (buat muka kesian nih)

4 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life