P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:

Bulan Mengambang:


March 2011
May 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
October 2013
November 2013
April 2014



Link exchange :


Photobucket


awesome :)


Vivalavida

EYEHAWKIANS WARRIORS



CERITA PASAL FINAL DULUDULU (semester1) :)
written on Sunday, 16 October 2011 @ 16:40 ✈

Assalamualaikum~!!
halo halo!!
salam kawan kawan. ngeh2~
nak cerita sikit hari terakhir kitorang org rumah nak amek paper MATHEMATICS aka MAT133. (*nyum3)

nak tgk sampai pagi tuu ade paper pon diorang ni still mentelaah.
meh sini kite kacau2. 
dah! tok sah bace2 lagi (*menghasut)
hampeh betul beta ni. :P

dah laa pagi pagi tu memekik kat tingkap bilik diorang hahaha! (*takpe aku takbir)
Wani cepat2 tutup tingkap bilik. hehehe. sory.
sebokpegi kat katil kak mira pulak. jerit kat tingkap die GOGO POWER RANGERS!!
hehehe. takpe kasik hilang stress. :P

mai tgk2 muke2 kene pakse amek gambar selepas study.
korang jgn paksa2 otak tuu nanti die menangis. (*cewahh!! ahli kaunseling)

mai sini kite selit2kan gambar2 masa nak amek paper PHY130 dgn MAT133.
konon hebat la beta ni. -.-

ok pagi2 tu layan kepala gile. (selamat datang ke rumah kami) *gambar kabur laa. -.-


MAI TENGOK PENGHUNI PENGHUNI RUMAH SM3-53
(*senior tak sempat amek gambar laa pulak. soli kak!)


my roomate. Amira (*kaki study ni) adoi! -.-''

ni Wani! okok. die ni layan gile2. aku pun jadi gile. @_@'' ni muar punya org juga! yeah anak johor!

nampak tak miang si Lin ni. hehehe. kalau bergayut satu ape pun aku tak faham ngeh3~ :)
ni Atikah! yaw! hehehehe. dah2 la study tu nanti gile. *kenangan semester 1. ekekeke. nak kicap? :P

hai Elyna. lembutnye yaAllah!! marah ke tak pun tak tau la. senyum je. gogo elyna. org batu pahat ni.
HIDUP JOHOR!! (*tetibe)

PELAKON PELAKON DAN BABAK BABAK :)


2 hari sebelum beta amek paper PHY dulu. nampak study ni!! bukak mata besar2 0_o
*study kan3?!!


wah!! betapa kalerful nota beta!! ummph!! :P
orang study math. beta ehehehe. study laa.. :)

beta dah kata dah. study. tuu haa. nampak tu nyah! =_=

haa. malam tuu sambung lagi study kat bilik si lin ni. beria la minum nescafe tup2 minah ni
nak sangat letak nestum paket die tu. layan ~:P
lepas lin ajar barulah beta faham. *mood stress ni.
ingat orang  je ke belajar. bear (sasha) ni pun nak belajar. *konon
haa. mentang2 nama die ade dekat situ. -.-''

minah ni tengah sibuk2 aku pun menyibukkan diri. ngeh ngeh~ :P

ceh konon ayu la aku ni. hehehe. sabar ea mira. :)

tika bersabar bila syok2 tengah study kite ganggu die kan? ekekeke. suke!! :)

pesal laa bile amik gambar dengan si elyna mukaku nampak macam sopan (-.-'')
effect gambar. hmm. yeye. dengan si elyna ni kene control. kang nanti malu sebab die lembut sangat!! :P

untung laa rambut orang tuu cantik (*pramugari si Tika ni kate) =..=''

tuu laa. dah kate dah sabar. tengah amek gambar. kan ade "hantu" tak pasal2. -..-''

lighting ni -.-'' ok2 sabar2. aku sebat jugak gambar ni. hehehe. nasib baik takde "hantu". keh3~
minah ni awal2 dah gerak dulu. ok. semangat tu dah namoak dah!! :D


to kawan kawan. kenangan kite samasama insyaAllah ingat sampai bila2. kalau ade rezeki sem depan sama rumah lagi! OH YEAH!
nak bagi korang gambar last yang langsung takde kena mengena dengan post ni. ngeh2~ :) (*mood jahat)

keh3 aku berjaya memutihkan tgn pijan. TAHNIAH BIRA! :D
selamat malam PIJAN -..-''
kalau ada masa post baru masuk laa nanti. :)

SALAM! ADIOS!

4 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life