P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:

Bulan Mengambang:


March 2011
May 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
October 2013
November 2013
April 2014



Link exchange :


Photobucket


awesome :)


Vivalavida

EYEHAWKIANS WARRIORS



FRISBEE :)
written on Sunday, 30 October 2011 @ 01:23 ✈

Assalamualaikum!!!
ya adik adik kakak kakak ibu ibu rancangan masak memasak sudah bermula! yeah!
haa. ade bakat yang versetail nyah! wuhu!!
entry kali ni berkisar tentang frisbee.
wuhuu!! i memang suke tgk org main frisbee petang2 kat kolej nun haa.
i pun teringin nak megeJOINkan diri.
tanpa segan dan silu......
*tak payah nak malu malu. kalau malu tak dapat. woa!
haaa. tak segan tak silu tanya laa kat member as known as EN. WIRA sorang ni.

*thanks wira :) *sori curik gambar. ngee~


selalu nampak die main frisbee petang petang ni. *wah! usha ke??
oh! no no no. mami i tak kasik usha mengusha. bahaya. uuuu~
see. tengok dah dapat kawan baru. ha. gitu kan.
tanya la die melalui facebook macam mana die boleh mendapatkan disk frisbee tu.
die pun cakap laa member die punya. so i rasa sedih sebab tak dapat.
tapi die ade hantar message. nak player lagi. *wah semangat i pun berkobar kobar ni.
so bagi memudahkan urusan num fon diberi maka mudah laa kerja kerja merbahaya ini dijalankan.
langkah perkenalan pun bermula...*mende yang i cite ni?
bukan bukan!
mudah la i nak masuk kelab ni. haa. gitu.
maka abg arif telah menarik minat i yang mendalam dalam sukan frisbee ni. 
dont worry insyaAllah i tak lari. ngeh ngeh ngeh.:P
btw

*thanks abg arip. :) curik gambar lagi. hehe



korang boleh research pasal frisbee ni kat google.
kat sini i cerita serba sedikit yang i tau.
cetek ilmu lagi ni kalau salah tolong betulkan. :)






ok frisbee ni game yang menggunakan satu padang yang besar.
so korang memerlukan stamina yang tinggi.
kerja korang adalah mengejar dan menge"pas"kan disk frisbee kepada member pasukan korang. 
kalau disk korang diambil atau disambut atau dijatuhkan ke tanah automatik disk tu milik pihak lawan.
gol korang tanpa tiang tapi still ade had limit.
korang dapat disk tu tak boleh gerakkan kaki *stail bola jaring laa ni.
kalau on run (*betul ke tak ni) still boleh baling lagi disk tu tapi kalau dah dapat disk baru nak lari tu dikira sebagai travel.
ok. dah dapat disk tu pas punya pas punya pas korang nak gol kan. 
pastikan seorang dari member pasukan korang berada di dalam garisan gol. 
pastikan takde halangan. paskan disk tuu kat die. dan mata pun dikira. 
paham tak. i tau i cerita ni macam hebat sangat main frisbee ni padahal baling pun macam taik. haish! -.-''


yeah! banyak manis dari pahit main game frisbee ni. *padahal baru main seminggu hehe
yang pahit tu jatuh je laa, sebab seluar koyak. *redha
koyak jahit ape susah.
ok lepas ni. i harap ramai laa yang berminat nak join frisbee ni. 
sebab senior senior yang ajar ni cool bhai! memang ummph!! walaweh! haha! :D


MARILAH KITA MEMERIAHKAN LAGI KELAB FRISBEE. YEAY! :D


ok cukup buat masa ni. 


WASSALAM. ADIOS! :)





2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life