P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:

Bulan Mengambang:


March 2011
May 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
October 2013
November 2013
April 2014



Link exchange :


Photobucket


awesome :)


Vivalavida

EYEHAWKIANS WARRIORS



Cerita Duka
written on Monday, 12 November 2012 @ 16:11 ✈

Assalamualaikum!
Salam Ukhuwah!



Holla!
Hai kawan-kawan semua,
Lama rasanya tak update blog.
Sori yee,
Busy dengan RIID kat UiTM Lendu, Melaka





Dihari hujan yang penuh rahmat nii.
Alhamdulillah masih benafas di bumi Allah.
Okay.
Semua kawan-kawan blogger dah ade yang update pasal result korang kan?

Kite pun nak cerita pasal result yang menghampakan.
Sumpah hampa gile.
Tu laa masa dulu belajar main-main.
Lecture betekak kat depan kite betekak kat belakang takpun bedengkur kat belakang. k.bye.





Sedih tak terkata laa.
Sampai dah tak boleh nak nangis.
Nak bagi tau parents pun lepas beberapa hari dapat result.
Kalau ibu tak tanya memang sampai ke bila laa diorang tak tau.
Nak buat macam mana takde rezeki.
Well kenalah tunjuk kite kuat walaupun tak sebenarnya. :)

Result.
Jatuh laa kan. Opekos laa.
And one more thing kite ade repeat.
Wahahahaha! Apakan daya. Repeat ape?
Repeat QMT aka Statistik.
Hmm. Kite memang tak suka mengira dan menghafal.
Sangat lemah. So next semester I'm gonna try more hard,




Some how ramai lagi yang susah tapi beria-ria nak belajar.
Kite yang lengkap ada macam-macam nii pun malas.
So I have to change my attitude yang "hodoh" nii, :)

I have to improve my Mathematics subject.




Haha! Study Smart. :)

Next story!

Ada cerita lain.
Agak sedih laa. Lepas nii dah tak jumpa senior-senior yang kamceng dah.
Kenapa? Sebab diorang dah pegi praktikal.
Bye2 korang. Kalau dah pegi praktikal tuu janganlah lupa kitorang kat sini.
Ayat nak sedih je kan.

Wahai senior frisbee aku dah start rindu korang dah. :)


Open  tournement UTEM



Senior textile yang comel-comel. Ni baru sebahagian ramai lagi yang lain :)


Textile Charity Zoo Negara

Hei "baby sayang" aku nii. Terima Kasih sebab selama nii banyak tolong aku. Rindu kau nanti. Sobs~sobs~




Untuk korang, Adli terima kasih sebab boleh jadi abang aku yang baik selalu bagi semangat kat aku
Shahrin nasihat kau kat padang tuu nanti aku selalu ingat. 



Encik Azfar rumah kau dekat dengan aku. Singgah-singgah selalu. Bawak laa buah buahan dari dusun kau. *tak tau pun kau ada dusun. Bye-bye rindu kau nanti. Papehal roger mak jemah. :)
Abe sem depan ada la. Chantek!! :D





Ni lagi sorang abang hensem. Lepas nii dah tak dapat teman kau bawak kete dah Irsyad nanti bawak laa sorang. Bye rindu nak tgk kau buat muka pelik. HAHA!





Bye korang-korang. Sedih laa pulak tetibe. Jangan lupa aku yang "comel" nii tau. Demi korang aku kena lulus JPJ. Hahaha! Tak masal.

Lepas nii legasi Frisbee  kena cari anak-anak ikan baru yang masih bergetah.
Penat lelah kite menaip. Nanti-nanti sambung lagi. :)
Adios!


nota dahi: I ols dah edit blog. Okay nak kena ambik test JPJ lagi. Hish! Debar2 tau!















2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life