P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:

Bulan Mengambang:


March 2011
May 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
August 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
October 2013
November 2013
April 2014



Link exchange :


Photobucket


awesome :)


Vivalavida

EYEHAWKIANS WARRIORS



SHOPPING :)
written on Wednesday, 4 May 2011 @ 14:35 ✈

assalamualaikum!!
yeah bebeh!! hari ni masih bertenaga yaw!!
alhamdulillah!! ALLAH masih panjangkan nyawa ku..

berbalik pada tajuk BESAR kite..



SHOPPING!!! sekarang org dah dapat gaji ke belum ea???
hmm.. tak tau laa.. tapi org selalu cakap pompuan ni kuat shopping!!!! lagi2 bile time SALE!!SALE. mak aih!! penuh shopping complex tu denganmakcik2 yang terpedaya dengan tulisan kadang2 same je harganya. kite je tak tau. kui3~~
betul ke pompuan je kuat shopping bagaimana pula dengan kaum adam??? haaa...tak termasuk saya ok. 
saya ni tak berapa minat berSHOPPING ni kerana penat berjalan.. kalau boleh terbang best jugak..
hari ni bukan nak cari keburukan sape kuat shopping ke sape terpakse tunggu org shopping ke.. 
bukan! bukan! bukan!
jom kite tgk antara lelaki dgn perempuan sape kuat shopping..
selalu kite tgk drama la. filem la. iklan la. 
semua lelaki2 mithali terpakse menunggu adeq, kakak, mak, sepupu, isteri, awek, member2,
tabah sungguh lelaki macam tu ye..
bagaimane pula telatah lelaki bile bershopping.. 
hmmm.. tgk pendapat org laa.. 



ade lelaki yang jenis ape org kate metrosexual haa.. lbh kurang macam tu lah bunyi die..
diorang ni pon tak kurang hebat bile bershopping. nak pastikan barang yang dibeli berkualiti..
tak kutok pun orang2 yang kuat bershopping ni.. saje je nak cite telatah korang ni..



tapi nak ingatkan laa jugak..
kalau berSHOPPING tuu ingat2 lah dunia ni hanya sementara..
kang merana pulak nanti bile nak bayar bil itu bil ini. bil macam macam bil laa..
sebok shopping duit yang patut kite kasik sikit kat mak ayah kite terus lupe. 
shopping tak hingat dunia!!
so sekarang dunia dah moden..
nak shopping online pon boleh jimat tenaga laa jugak..
keh3~~ tak payah la berjalan bebati2 beribu2 kedai. patah balik kedai first beli kat situ ke. haih.. buat lawak jenaka je..

akhir sekali nak ingatkan kat kawan2 ni. kalu nak shopping bajet2 lah dulu.
supaya tak terlebih membeli belah tu nanti. 
kang pening kepala cik abang. mem besar, tuan besar, member2..
buatnya korang bawak kereta sendiri tak pe. ni naik kenderaan awam. tak ke memenuhkan ruang yang sepatutnya manusia yang menduduki.. hehe..
ni bukan ape. sekadar nasihat.
jgn lah ade yang hantar bom ke. simbah asid ke. simbah cat merah depan umah ke. sebab tak puas hati bace entry ni..
kadang kadang mix and match kan baju lama2 kite tu. pon dah boleh nmpak baru. ;)
membazir sedara syaiton!! kalau dah sedara tuu seangkatan la jugak.. :P

wassalam, salam ukhuwah!! :) yeah!!!

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life