P U L U P U L U
<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3065707473514125594\x26blogName\x3dPULUPULU\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://biraomar.blogspot.com/\x26vt\x3d-6813674024478041334', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Bombastik Pulu Pulu



Shy Shy Meow Taking her JPJ test twice~

♥ Nurulkhabira Omar ♥ Bira or Nurul or Khabira or Mok for short ♥ Kluangrians ♥ Finish my Diploma ♥ soon gonna be 21 y/o soon soon :) ♥





Facebook | Twitter | Blogspot



Twitter:




Wishlist:

GRADUATE
KAWEN
TO BE LOVED
HAPPY FAMILY
LG LOLLIPOP/HP BANYAK GAME
JAPAN
LESEN KERETA


Zon Mengumpat:

Silalah berbahasa secomel dan semolek yang mungkin. :D




Resepi

Udang Butter Black Paper
Ayam Goreng Lemon




Menarik

Lelaki Idaman Aweks
Sahabat Vs Kekasih *Tips
Pendapat Lelaki Tentang Make Up
Bagaimana Bersahabat?
Cinta Sampai Mati?


Playback:
HATI DAN PERASAAN :) *edisi HARI IBU
written on Monday, 2 May 2011 @ 13:39 ✈


assalamualaikum w.b.t!!
sudah lame tidak mengarut di blog yang serba kekurangan ni..
ok!! rindu nak mengarut nii!!!
entry kali ni nak jiwang jiwang sikit laa.. keh3~
ye laa nak sambut HARI IBU tak lame lagi.. 
so. saya telah pon membeli buku jenama pts semasa di pesta buku. 
KHAS BUAT IBU SAYA!! <3
(DAHSYATNYA DOA IBU)
i love you mom!! 
ok.
korang sayang tak kat ibu korang??
tipulah kate tak sayang..
mak kite marah2 kite po kite tetap sayangkan..
SEBAB APE??!!!
sebab die ibu kite yang telah melahirkan kite.
pada siape yang dah tiada ibu.
saya ucapkan salam takziah..
korang selalu laa berdoa..mintak pada ALLAH tempatkan ibu korang dikalangan org yang beriman. jauhi seksa kubur dan api neraka. 
kalau korang ANAK YANG SOLEH DAN SOLEHAH selalulah berdoa pada ALLAH.
sesungguhnya doa anak yang soleh dan solehah boleh membantu meringankan seksa kubur ibubapa kite serta itu lah satu amalan yang ibu bapa kita dapat bawa semasa mati selain dari amalan diri sendiri.
rase diri dah macam ustazah laa pulak..
ok saya tak sesempurna awak. jgn rendah2kan saya ok.
saya tinggi!! KAH3!!!
berbalik pada cerite ibu tadi.
korang penah tgk tak ibu korang menagis sebab korang degil nakal. senang kata sebab perangai korang yang buruk2 yang hodoh2 laa..
susah nak tgkkan?!!
tapi jgn sekali kali kite menyebabkan AIR MATA IBU KITE TUMPAH KERANA SIKAP KITE YANG MACAM HAMPEH!! (*amaran keras ok)
itu DURHAKA ya.. DURHAKA!! rase2 kalau kite jadi anak derhaka masuk syurga tak??
hmm cium pon tak dapat la..
so sape2 yang ade ibu lagi SAYANGILAH IBU, MAK, MAMA, MAMI, UMI, dan sama waktu dgnnya..
tapi BUAT YANG TELAH TIADA IBU. DOAKANLAH KESEJAHTERAAN DAN KEDAMAIAN IBU KORANG.
sobs! sobs! sobs! =,,=  (*dah meleleh dah ni!!)
ok!!

p/s: I ALWAYS LOVE YOU MOM!! bak kate maher zain FOR THE REST OF MY LIFE I BE WITH YOU I STAY BY YOUR SITE. ok ibu! <3 
macam panjang entry ni tapi kontot ye. :)
tak payah korang tekan tulisan kaler merah tuu. saya tak buat link pon. :)
sori tak de gambar utk entry ni. nak korang cari lah sendiri kat google ok.
:') (*ade taik lalat) :P


TAMAT!! :)

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Fully edited by Bira
Do you know ? Honesty is the best policy in life